123 fanta och rose.

haha, helt klart våran tagglåt i umeå!♥

innan du ger upp.

vaknade runt 7 och trodde klockan var typ 10 så jag gick in, och märkte då att klockan inte alls var tio, så jag gick ut och la mig igen. kunde dock inte somna om eftersom bella inte var speciellt trött...idag blir nog också en slappardag om jag inte hittar på något att göra innan träningen.

fjällvandringen.


instagram.

liinalundmark

lol, so true.

 

umeå.

nu var det väldigt länge sen jag skrev, men jag har faktiskt inte tid.. men nu ska jag försöka bättra mig!
kom hem från umeå igår, vi förlorade b-finalen med 2-1, vilket var väldigt orättvist eftersom vi faktiskt spelade mycket bättre! men that's life! idag ska jag nog bara slappa och se nån film eller något.

i know.

okej, jag bara ljög om att det inte gick att skriva här, för det gör det faktiskt! idag har jag sett tv, mestadels, men också gått en liten prommis med bella! ska väll snart äta lunch(om jag orkar) annars hjälpa mamma och pappa med nått!

don't stop.

snart ska vi börja dra oss mot fjällen, vilket betyder att jag ska sitta i en bil i EVIGHETER! helgen har iaf varit super! I fredags hörde vi top cats, men det började spöregna så vi drog hem. Och sen igår hörde vi först linda bengtzing(stavning) och sen mange makers och eric amarillo på trillen. Kan bara säga att mangemakers inte var så...speciellt bra! kommer inte kunna skriva nånting i fjällen, och där är vi i ca en vecka så...

haha.

 

miss u.


åsele.

nu bär det snart av mot åsele där min helg kommer spenderas. och sen åker vi till fjällen efter det, vilket känns extremt jobbigt! men iaf så fick jag en massa fina saker igår:). ska ta kort och lägga ut sen, när jag kommer hem!

happy birthday.

väldigt bra start på dagen må jag säga! klarade teoriprovet! får dock inte köra förrän jag fått körkortet eftersom jag tappat bort mitt id-kort men.. positivt tänkande! nu ska jag fortsätta städa och vänta på släkten+felicia. ha en bra dag allesammans!

nothing's real but the love.


only exception.

kom hem från monica och niklas för ett litet tag sen. han faktiskt gå på stan i ca tio minuter innan för att köpa lite nödvändiga saker! två par jeans och en mascara. ikväll kommer nog några av mina vänner hit och är med mig:). sen imorgon blir det att vakna tidigt för att sen fara och skriva teoriprovet(som jag är jättenervös över!) sen komma hem och äta tårta och öppna presenter med min fina släkt, eftersom jag äntligen fyller femton! WIIHOO!

paramore.

har lyssnat på denna låt ungefär hela kvällen, medans jag städat mitt otroligt stökiga rum... ska snart gå ut till ladan och se glee och sen sova! imorgon hoppas jag att elin kan följa på stan, annars blir jag ledsen! okey, de var allt för mig! godnatt♥