fuck this shit.


kom just hem från matchen, och jag kan säga att resultatet blev inte riktigt som jag hoppades på.. 0-3 blev det stlutgiltiga resultatet. alla i laget spelade jättebra förutom jag som spelade ungefär som
en full åsna som blev påkörd av en cyklande giraff.


OMG.


SÅ OTROLIGT SÖTA!!

i see you.


sitter vid mammas dator just nu samtidigt som jag ser 90210. funderar på att fara ut och springa snart.

moppe.


kom hem för ett litet tag sen från piteå där vi körde manöverbanan. det gick faktiskt bättre än jag trodde att det skulle göra.. ikväll blir det bäll träning antar jag. får se vad som händer efter den! kanske borde plugga...

dansa pausa.


blir ingen träning för mig ikväll, pågrund av min förbannade tå.. ska nog fara ut och springa istället. var med felicia efter skolan och vi tänkte vara lite finurliga och göra pippi-frisyrer med sockerochvattenblandning, men det sket sig totalt. sitter just nu med hur äckligt hår som helst.. ett tips; testa inte det!


happy!!!


denna sötnos hämtar vi om ungefär en vecka!♥
ville bara medela att om cirka en vecka har jag en hund! en liten jack russel tik. gladare kan man inte bli!!


jag har världens bästa mamma.


har städat ur växthuset och har börjat städa ur ladan idag. vi ska snart fara till farmor och farfar där vi ska fira morsdag. så ska fixa mig lite nu.


dance again.


matchen blev 0-3, och vi spelade skitbra! riktigt kul var det:). efter matchen for jag och felicia till solbacken och åt glass, träffade mamma och åkte bandvagn hem. sen lira vi lite fotboll på gården bara. får se vad som händer ikväll, men vad som än händer blir det säkert kul.

wild ones.


kom nyss hem från elin. eller nyss och nyss, för typ 20 minuter sen. vi har spelat hur mycket fotboll som helst och haft allmänt kul! hade verkligen saknat den tjejen... imorrn blir det att stiga upp tidigt för att sen fara på match i fromheden. lycka till till oss

Panetoz.



årets sommarplåga?

HEJSAN.


gud så bra väder det varit dom senaste dagarna! helt sjukt så skönt. hade iallfall shorts på skolan idag! så intressant, eller hur? nämen, efter skolan drog jag hem direkt eftersom jag inte hade något annat att göra, så jag kom hem, städade mitt rum och satte mig vid datorn. ikväll blir det nog att vara med finaste elin, vi får se vad vi hittar på! skriver mer ikväll, kanske.

you get it.


följde felicia hem efter skolan, blev dock bara en kort stund för halv fyra kom mamma och hämtade oss, då for vi till sjukhuset och tog den fruktade livmoderhalscancersprutan, haha långt ord, igen! Det gjorde sååå mycket ondare denna gång! Ikväll väntar första träningen på SPORTFÄLTET!, och gud vad jag är taggad!

i miss you.


bara jag som tycker att skoldagarna går ovanligt fort denna vecka?
For iallafall till piteå på moppekurs efter skolan. Fick veta att vi på tisdag klockan 1 ska köra manöverbanan! Efter det for jag ju såklart hem, gick ut och gick sen har jag inte gjort mycket mer.

vill ha.



taggad på sommar!


skolan gick riktigt fort idag också! kan inte fatta att det är mindre än en månad kvar till sommarlov!♥ efter skolan for jag iallafall hem och solade, men efter ca en halvtimma blev det långtråkigt så jag for ut och sprang. efter springturen gjorde jag några övningar sen hoppade jag in i duschen. och sen gick jag ut och solade i ca 20 minuter! jag har ganska svårt för att sitta still...