hejsan.

känner mig inte så jättetaggad på att blogga längre. finns så mycket att skriva om, men ingen tid att skriva det. idag blir det iaf statsfesten med några fina vänner, kommer säkert bli superkul!:). men nu ska jag fortsätta fixa mig. have a nice day everybody!

bella♥


jävla mygg...

har inte gjort nånting alls idag, förutom att städa. vilket inte var så speciellt kul...ikväll blir det iaf match, den fruktade matchen! mooooooot kaif96;). och ja, jag har inga bilder.

sommar och sol.

har nyss skrapat,damsugat och skrubbat golvet i ladan. det är allt jag hunnit med fram tills nu! ska nog snart vara med felicia(tror jag) och sen ikväll blir det först att se fotbollsmatch sen se alla twilight filmerna med mina fina vänner!♥

zebbes dikt!

Bella är det sötaste jag har sett du räddar mig från myggbett
När jag ser dig börjar mitt hjärta smälta, snälla säg att du ska med och tälta!
När du dricker vatten med din lilla tunga så blir jag så glad att jag börjar sjunga
Din nos, dina tassar och din svans skiner alla med sin glans, du ger andra hundar inte en chans

När du liggar i min famn och myser, helt plötsligt jag nyser
Jag tål dig ej, det var som med Andrej som vi gav bort till en tjej
Nu borta du är, jag fick en råtta som heter Pär
Pär är ful, luktar illa och har en äcklig svans, så fan heller att jag ger honom en chans


tim testar tens.

haha, så bra.

OLD TIMES.

ska snart börja måla TREDJE varvet vit färg inne i ladan. det ända jag har gjort idag är att måla och väntat på att få
måla ännu mer! så just därför känns det riktigt bra att vi har match ikväll, och jag är super taggad! nu ska jag gå ner och äta nått. TJINGELING!♥

sov,sov.


saknar dig
har nyss damsugat taket, alla väggar och golvet i ladan och väntar nu på att mamma ska komma hem med en skurmopp(om det nu heter så) och ska sen skura hela ladan också... ungefär klockan fyra idag far vi vidare mot åsele där min midsommar kommer att spenderas. kommer då inte att blogga, om jag inte får för mig att blogga från mobilen...we'll see!


all my life.


har nyss kommit in från en hal dags arbete i ladan, och vi har hunnit fruktansvärt långt! det ända som är kvar nu är damsuga, skrubba, måla och ställa in möblerna förståss! är jättetrött just nu, så ska gå och sussa, godnatt!

KOM PÅ EN SAK! måste ju säga grattis till min kära vän felicia som klarade teoriprovet och är nu officielt en moppeganster!

we are young.


snart kommer mamma hem efter sin promenad och då ska vi städa ur ladan. det är faktiskt inte så mycket kvar nu, vilket känns extremt skönt! blev iaf att se fotbollen hos otto igår med oskar,otto,zebbe,isak och felicia och fy så kul att sverige vann! men nu ska jag fortsätta med...ja..jag gör egentligen ingenting så...hejdå!


MOBIL.

Otto,zebbe,oskar och isak for just hem och nu ligger jag och sandra i var sin säng och ska sova. Bloggar från mobilen, så blir ingen bild! Godnatt<3


super bass.


google.se


hade snart tänkt städa mitt rum, men passade på att skriva ett kort,ointressant inlägg först. ikväll ska vi nog grilla - igen - och sen se skräckfilm! kommer nog bli awesome:D. det var pretty much allt jag hade att skriva!


zebbelito.


för er som inte förstod det så var det inte jag som skrev det förra inlägget, utan det var zebbe! riktigt fin dikt iaf. just nu är jag med felicia, vilket jag har varit hela dagen faktiskt. nu ska vi fortsätta plugga moppe!


Hey I've just met you, and I love you!

Tjueeeeeeeeee, jag sitter här och typ bloggar.... Har precis tvättat av min mascara och ska gå och kissa nu. Har iallafall skrivit en dikt om Eddie.

Eddie, ljuv som en sommardag jag älskar dig i stora drag.
När du lämnar mig för dagen känner jag mig bedragen.
När jag drömmer om dig vårat barn ska heta Frej.
Du skickar gulliga SMS till mig, man kan tro att du är gay.
Isak ska vara våran präst för han är bäst.                                                  
Ringen ska din fader bära han hatar att se oss kära.
Våran smekmånad ska vi ha i Paris, du kanske får en gris?
När vi kommer hem om du inte lugnar ner dig sätter jag dig på barnhem.
Jag börjar bli less på dig och din jävla grej.
Jag vill göra slut för jag vill ha Knut.
Jag och Knut älskar varandra, nä nu ska vi ut och fotvandra.

Godnatt!<3









Förövrigt är Zebbe bäst ;3<3